კულინარიის ხელოვნება

July 15, 2021
5 ნახვა
  • Report This Listing
    Login Required
  • გააზიარე ეს პროგრამა
no media
პროგრამის ხანგრძლივობა (საათი): 16თვე
საფასური:
პროგრამის აღწერა:

პროგრამის დასრულების შემდეგ კურსდამთავრებულს შეუძლია დასაქმდეს ნებისმიერი ტიპის სასტუმროსა და რესტორანში, როგორც დაბალი რგოლის თანამშრომლად, ისე საშუალო რგოლის პოზიციაზე, კერძოდ, ნებისმიერი ტიპის სასტუმროში, რესტორანსა და სხვა კვებისა და შინა მეურნეობებში, ობიექტებში, სადაც გეგმავენ, ორგანიზებას უკეთებენ და ამზადებენ საკვებს შემდეგ პოზიციებზე: სასურსათო კვების მომსახურების პუნქტების მომსახურე პერსონალი, მზარეულები, სამზარეულოში დამხმარეები. პროგრამის დასრულების შემდეგ კურსდამთავრებულს შეეძლება შემდეგი სამუშაოების შესრულება: 1. განახორციელოს საკვები პროდუქტებისა და ნედლეულის პირველადი და მექანიკური დამუშავება 2. განახორციელოს ნედლეულისა და პროდუქტის თერმული დამუშავება 3. მოამზადოს მარტივი კერძები 4. მოამზადოს ქართული სამზარეულოს გავრცელებული ძირითადი კერძები და გარნირები 5. მოამზადოს საერთაშორისო სამზარეულოს გავრცელებული ძირითადი კერძები და გარნირები 6. განსაზღვროს კერძის მოსამზადებლად საჭირო ნედლეულის რაოდენობა 7. განახორციელოს პროდუქტისა და დამხმარე მასალების შეკვეთა და მიღება-განთავსება 8. აღრიცხოს ვადაგასული და გაფუჭებული პროდუქტი.

საკონტაქტო ინფორმაცია
ტელეფონი: 595506732
მისამართი: წალენჯიხა,ქ. ჯვარი, ყაზბეგის №2, , ,

შეაფასე პროგრამა

სხვა პროგრამები
Shedule a Test Drive
[dhvc_form id="2578"]
Apply For TradeIn With Us
[dhvc_form id="2578"]