კატეგორია: მაგისტრატურა

საკვები პროდუქტების მეცნიერება

თბილისი
May 11, 2021
12 ნახვა
  • Report This Listing
    Login Required
  • გააზიარე ეს პროგრამა
Media
საფასური:
პროგრამის აღწერა:

პროგრამის მიზანია, მოამზადოს საკვები პროდუქტების მეცნიერების დარგის სპეციალისტი, რომელსაც ექნება ღრმა თეორიული ცოდნა საკვები პროდუქტების დამუშავების პროცესში მიმდინარე ბიოლოგიური და ქიმიური რეაქციების, ლაბორატორიული ანალიზის თანამედროვე ტექნოლოგიების, პროდუქტების ბიოქიმიური და ბაქტერიოლოგიური უსაფრთხოების, მათი ბიოლოგიური და ქიმიური კვებითი ღირებულების შესახებ და შეძლებს საკვები პროდუქტების მეცნიერების მიმართულებით უახლეს მეთოდებზე დაყრდნობით ინოვაციური კვლევის ჩატარებას.

საკონტაქტო ინფორმაცია
კატეგორია:   
ტელეფონი: (+995 32) 222 00 09
მისამართი: თბილისი, ქ. ჩოლოყაშვილის გამზ. 3/5, H კორპუსი 108 ოთახი, , თბილისი,

შეაფასე პროგრამა

სხვა პროგრამები
Shedule a Test Drive
[dhvc_form id="2578"]
Apply For TradeIn With Us
[dhvc_form id="2578"]